Polituka przedsiębiorstw w zakresie raportowania informacji niefinansowych - Kamiński, R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Polityka raportowania informacji niefinansowych jest badana
Keywords: przedsiębiorstw; informacji niefinansowych