Іноземна мова (за професійним спрямуванням): програма нормативної навчальної дисципліни - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, Nataliia P.; Гусак, Людмила Євгенівна; Husak, Liudmyla Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма курсу грунтується на концептуальних принципах комунікативного підходу до навчання іноземних мов і враховує Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти (ЗЄР) та стандарти Міжнародної системи тестувань з англійської мови (IELTS). Навчання має практичне професійне спрямування та орієнтовано на взаємодію з іншими дисциплінами.
Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» підготовки бакалаврів, галузі знань 0304 Право, напряму підготовки 6.030401 Правознавство, для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчання.