Похідна та її застосування - Макарусь, Оксана Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У даній роботі розглянуто поняття похідної функції, її геометричний зміст, властивості, застосування похідної для розв’язування рівнянь, нерівностей та знаходження границь, наближені обчислення за допомогою похідних. Магістерська робота містить 50 сторінок, список використаної літератури налічує 15 джерел.
Keywords: похідна функції; екстремуми функції; метод хорд; метод дотичних; комбінований метод