Психологічна служба в освіті - Іванашко, Оксана Євгенівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Завдання вивчення дисципліни «Психологічна служба в освіті»: засвоєння знань про цілі, завдання та структуру психологічної служби в системі освіти України. Одним із завдань є вивчення специфіки змісту та форм роботи психолога в різних закладах освіти. Важливим є усвідомлення значущості вирішуваних психологом-практиком завдань, що стимулюватиме студентів до фахового зростання. Важливим завданням курсу є формування у студентів уявлень про майбутню професійну діяльність, створення професійної картини світу.
Keywords: психологічна служба; заклад освіти