Українська мова за професійним спрямуванням - Нестерчук, Оксана Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Посібник «Українська мова (за професійним спрямуванням)» укладено відповідно до програми дисципліни, затвердженої наказом МОН України № 1150 від 21.12.2009 р. Структура практичних занять включає крім теоретичної частини, практичну, що допомагає у формуванні умінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Посібник відповідає стандартові вищої освіти за спеціальностями 014 Середня освіта (Математика), 111 Математика, 014 Середня освіта (Інформатика), 125 «Кібербезпека та захист інформації» першого (бакалаврського) рівня і принципів професійної та особистої зорієнтованості навчання. Для здобувачів освіти факультету інформаційних технологій і математики.
Keywords: українська мова; професійна комунікація; мовні засоби; розвиток навичок їх застосування у професійній діяльності; 811.161.2’276.6(075.8)