Економічні основи ресурсозбереження - Дейнека, Людмила Панасівна; Матвійчук, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Подано бібліографічні матеріали по теоретичним основам ресурсозбереження в економіці та ринку ресурсозбереження в Україні. Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з вибіркової навчальної дисципліни «Економічні основи ресурсозбереження», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут економіки та управління) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів.
Keywords: бібліографічні видання; напрямки ресурсозбереження; фактори ресурсозбереження; механізм управління ресурсозбереженням; Ринок ресурсозбереження; 65я1