Особливості управління транскордонними водними ресурсами на території республіки Білорусь (на прикладі р. Західний Буг) - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Херсонський державний університет ; Факультет економіки і менеджменту, 2013)
Проаналізовано особливості управління транскордонними водними ресурсами на території Республіки Білорусь на прикладі р. Західний Буг.

The features of transboundary water resource management in the Republic of Belarus on the example of the Western Bug are analyzed.
Keywords: транскордонні водні ресурси; transboundary water resources; управління; management