Розв’язання диференціальних рівнянь та їх систем за допомогою степеневих рядів - Матвійчук, Назарій Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі представлено розв’язання диференціальних рівнянь та їх систем за допомогою степеневих рядів, їхні властивості, наведено два способи для розв’язання, розглянуто основні степеневі ряди. Також показано практичне застосування степеневих рядів.
Keywords: диференціальні рівняння; диференціальні системи; фундаментальна сиcтема розв’язків; степеневі ряди; диференціювання; задача Коші