Методичні аспекти формування комунікативної культури студентів вищих технічних навчальних закладів у процесі вивчення англійської мови - Галацин, Катерина; Halatsyn, Kateryna (My University, 2014)
У статті аналізується сутність поняття комунікативної культури студентів вищих технічних навчальних закладів; характеризуються сутність і структура іншомовної комунікативної компетентності майбутніх фахів-ців як важливого складника комунікативної культури; розкриваються методичні засади формування комунікативної культури студентів – майбутніх інженерів − у процесі вивчення англійської мови.В статье анализируется сущность понятия коммуникативной культуры студентов высших технических учебных заведений; характе-ризуются сущность и структура иноязычной коммуникативной компетентности будущих специалистов как важной составляющей коммуникативной культуры; раскрываются методические основы формирования коммуникативной культуры студентов − будущих инженеров − в процессе изучения английского языка.In article the essence of concept of communicative culture of students at higher technical educational institutions is analyzed; the essence and structure offoreign language communicative competence of future experts as an important component of communicative culture are characterized; methodical bases of formation of communicative culture of students - future engineers in the process of learning English reveal.
Methodical Aspects of Formation of Communicative Culture of Students at Higher Technical Educational Institutions in the Process of Learning English
Keywords: комунікативна культура, іншомовна комунікативна компетентність, структура іншомов-ної комунікативної компетентності, студенти вищих технічних навчальних закладів.; коммуникативная культура, иноязычная коммуникативная компетентность, структура иноязычной коммуникативной компетентности, студенты высших технических учебных заведений; communicative culture, foreign language communicative competence, structure of foreign language communicative competence, students of higher technical educational institutions.