Концептуальні положення організації й формування змісту тестового контролю у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп - Блавт, Оксана Зіновіївна; Blavt, Oksana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто питання тестового контролю у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп. Установлено дискретність та обмеженість емпіричних даних й об’єктивні передумови розробки концептуальних основ тестового контролю студентів із відхиленнями в стані здоров’я. Завдання роботи – теоретичним моделюванням репрезентувати концептуальні положення організації та формування змісту тестового контролю в спеціальних медичних групах. Представлено проект авторської концепції, чільною особливістю якої є сукупність науково-методичного й організаційного аспектів її формування. Концепцію скоординовано відповідно до загальної концепції фізичного виховання в спеціальних медичних групах для дидактичного забезпечення ефективної адаптації оновленої структури змісту та форм моніторингу студентів цих груп. The question of the test control of students’ physical education in special medical groups is studied. The discrete and limited empirical data regarding and objective preconditions for the development of conceptual basis of test control of students with disabilities in health is еstablished. The task of the work – the organization and formation of the maintenance the test control in special medical groups to submit theoretical modeling the conceptual provisions. Projects presents the author's concept, the main feature of which is a set of scientific-methodological and organizational aspects of its formation. The concept of coordinated in accordance with the general concept of physical education in special medical groups to ensure the effective adaptation of the didactic adaptation of the revised content and forms of monitoring these groups of students.
Conceptual Positions of the Organization and Shaping Content of the Test Control in the Testing Control of Students’ in Special Medical Groups in Universities
Keywords: студент; спеціальна медична група; фізичне виховання; контроль; тестування; моніторинг; концепція; student; a special medical group; physical education; monitoring; testing; concept