Копіювання зі зразків: методичні рекомендації до курсу - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Prokopovych, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з курсу «Копіювання зі зразків» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямовані на поглиблене вивчення та оволодіння правилами і прийомами олійного живопису та іконографії, шляхом копіювання творів провідних живописців, іконописців, а також створення оптимальних можливостей для фахового опанування стилів, напрямків живопису та іконографії у різноманітних техніках. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Копіювання зі зразків». Для викладачів та студентів ІІІ – IV курсу напряму підготовки 6.020205 – «Образотворче мистецтво».
Keywords: копіювання; мистецтво; живопис; рисунок