Флористика і гербарна справа - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу «Флористика і гербарна справа» під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, завдання для самостійної роботи, оцінювання, список рекомендованої літератури та джерел. Для магістрів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини»)
Keywords: флористичне районування суші; голарктичне царство; палеотропічне царство; неотропічне царство; капське царство; австралійське царство; голантарктичне царство; система геолементів; 633.88: 371.214.114