Інструментальний ансамблевий практикум А. Вівальді. Адажіо. - Шиманський, Петро Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В методичних матеріалах пропонується короткий опис творчості видатного італійського композитора А. Вівальді. Викладені методичні поради щодо роботи над партитурою музичного твору А. Вівальді «Адажіо».
Методичні рекомендації рекомендовані студентам вищих навчальних закладів напряму “Музичне мистецтво” для курсів «Фортепіано та інструментальний ансамбль», «Методика і практикум роботи з художнім колективом» а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв для самостійної роботи.
Keywords: нструментальний ансамблевий практикум; А. Вівальді.; Адажіо; фахова майстерність; 785(072)