Загальне землезнавство - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Чабанчук, Валентина Юріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методичні рекомендації з курсу “Загальне землезнавство” призначені для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Викладені рекомендації з підготовки та проведення практичних занять.