Test Your International Relations English - Черняк, Оксана Павлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань англомовної суспільно-політичної лексики здобувачів вищої освіти спеціальності 291 “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії”. Навчально-методичне видання містить тестові завдання для систематизації теоретичних знань та практичних навичок, здобутих під час вивчення ОК “Теорія та практики перекладу” та “Перша іноземна мова (англійська)”. Призначено для здобувачів факультету міжнародних відносин, а також усіх, хто вивчає англійську мову.
Keywords: тестові завдання; міжнародні відносини; суспільно-політична лексика; 811.111’373:811.111’25(07)