Оцінки білінійних наближень класів SΩp,θB періодичних функцій двох змінних - Соліч, Катерина; Solich, Kateryna (нститут математики НАН України, 2012)
Одержано точнi за порядком оцiнки найкращих бiлiнiйних наближень класiв SΩp, θB перiодичних функцiй двох змiнних у просторi Lq для деяких спiввiдношень мiж параметрами p, q, θ. We are obtained exact-order estimates of the best bilinear approximations of classes SΩp, θB of periodic functions of two variables in the space Lq at different relations between parameters p, q, θ.
The Estimates of bilinear approximations of classes S Ω pθB of periodic functions of two variables
Keywords: білінійні наближення; класiв SΩp