Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» належить до переліку вибіркових дисциплін циклу вибіркових дисциплін магістра за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит; спрямований на формування у студентів системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційних технологій в професійній діяльності.
Keywords: інформаційні технології; фінанси