Актуальні мистецькі практики - Панфілова, Олександра Георгіївна; Каленюк, Ольга Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Анотація: мета та завдання вказівок – максимально доступно познайомити здобувачів ступеня магістр з усім різноманіттям напрямків та стилів сучасного мистецтва, допомогти безпомилково в них орієнтуватись та вміти давати власну оцінку будь-якого мистецького твору, розумітися на важливості чи цінності творів митців попередніх століть, аналізувати причини та наслідки тих чи інших мистецьких процесів тощо. Форми роботи передбачають спілкування зі здобувачами другого магістерського рівня на лекціях, семінарських заняттях, перегляд відеоматеріалів, віртуальних екскурсій, художніх фільмів, написання аналітичних наукових праць та есе, підготовка презентацій. Рекомендовано здобувачам 2 курсу підготовки магістра, спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, освітньо-професійної програми Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: актуальні практики; сучасне мистецтво; методика; 7.03+008]:167:303.446.2