Стратегічна поведінка чоловіків і жінок у комунікативній ситуації флірту - Галапчук-Тарнавська, Олена Михайлівна; Halapchuk-Tarnavska, Olena M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті проаналізовано стратегічну поведінку співрозмовників у комунікативній ситуації флірту з позицій гендерної лінгвістики, визначено структуру та специфіку комунікативної ситуації флірту, виділено основні стратегії ї тактики чоловіків і жінок. The article tackles the male-female strategic behavior in the communicative situation of flirting. The material of English is analyzed with gender focus. Stereotypical communicative strategies and tactics of women and men within typical flirting situations are revealed.
Male-Female Strategic Behavior in Flirting Situations
Keywords: комунікативна ситуація флірту; flirting; гендер; комунікативні стратегії та тактики; gender; communicative strategies and tactics