Аспекты народной дипломатии при формировании информационно-коммуникационного пространства приграничных регионов - Саприка, В. А.; Пастюк, А. В.; Sapryka, V. A.; Pastiuk, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
В статті було обґрунтовано необхідність врахування різних аспектів народної дипломатії при формуванні інформаційно-комунікаційного простору прикордонних регіонів. Авторами були висунуті конкретні рекомендації для формування середовища народної дипломатії в прикордонних регіонах за допомогою Інтернет технологій.

The necessity of taking into account different aspects of people’s diplomacy in the formation for information and communication space cross-border regions has been explained. The authors put forward specific recommendations for creating an environment of people's diplomacy in the cross-border regions.
Aspects of people's diplomacy in the formation of information and communication space crossborder regions
Статья подготовлена в рамках проекта РГНФ №14-13-31006/14. «Технологии краудсорсинга в региональном управлении: возможности и риски». Руководитель: Бабинцев В.П.
Работа выполнена на кафедре социальных технологий ФГАОУ ВПО НИУ «Белгородский Государственный университет»
Keywords: народна дипломатія; прикордонне співробітництво; інформаційно-комунікаційний простір; public diplomacy; cross-border cooperation; information and communication space