Циркулярні бізнес-моделі у системі соціальної відповідальності підприємства - Руда, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено циркулярні бізнес-моделі у системі соціальної відповідальності підприємства
Keywords: иркулярні бізнес-моделі; соціальна відповідальність