Операційний менеджмент : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення дисципліни є система наукових методів управління операційною системою, яка забезпечує досягнення оптимальних економічних результатів у процесі створення продукції підприємства. Міждисциплінарні зв’язки. Вивчення курсу «Операційний менеджмент» базується на знанні студентами циклу фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін (макроекономіка, мікроекономіка, економіка підприємства, інвестиційний менеджмент, менеджмент, маркетинг), цілеспрямованої роботи над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на лекціях та практичних заняттях, самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Формування та розвиток доктрини операційного менеджменту 2. Основні прикладні рішення в операційному менеджменті
Робоча програма навчальної дисципліни «Операційний менеджмент» для студентів галузі знань 1801 «Специфічні категорії» спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю».
Keywords: операційний менеджмент; методи управління