Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку туристської інфраструктури Любомльського району Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Chyr, Nadiia V.; Kacharovskyi, Roman Ye.; Antypiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Здійснено комплексну оцінку сучасного стану та перспектив розвитку туристської інфраструктури Любомльського району Волинської області за окремими підсистемами: заклади розміщення, харчування, дозвілля та побутового обслуговування, транспортної інфраструктури, звʼязку та інформаційного забезпечення. Визначено основні проблеми структурних елементів туристської інфраструктури, запропоновано можливі шляхи їх вирішення.

The integrated assessment of the current state and the prospects of development of the tourist infrastructure in the united territorial communities of Volhyn region (of the Lyuboml District of Volyn Region) has conducted. This assessment has implemented of individual subsystems: accommodation establishments, food establishments, leisure facilities, consumer services establishments, transport infrastructure, communication and information services. The main problems of the constituents of the tourist infrastructure have been determined. Possible ways of the solution of these problems are suggested.
The Assessment of the Current State and the Prospects of Development of the Tourist Infrastructure of the Lyuboml District of Volyn Region
Keywords: туризм; Любомльський район; Волинська область; туристська інфраструктура; tourism; tourist infrastructure; Lyuboml District; Volyn Region