Взаємодія маркетингового менеджменту з управлінням якістю - Данилюк, Тетяна Іллівна; Кушпетюк, Роман Вікторович (Інвестиції: практика та досвід., 2024)
У статті подана характеристика взаємодії маркетингового менеджменту із управлінням якістю. Обґрунтовано, що на основі такої взаємодії компанії можуть забезпечувати власний розвиток та підвищувати свою конкурентоспроможність. На основі створення ефективної системи контролю якості при формуванні менеджменту якості та комплексу маркетингу побудована модель надання якісної послуги при впровадженні маркетингового менеджменту. Враховуючи аспекти ефективної реалізації планів менеджменту та аспекти ефективної комунікаційної системи побудовано механізм впровадження маркетингового менеджменту в процес управління якістю
Keywords: маркетинг; маркетинговий менеджмент; управління якістю; взаємодія менеджменту; комунікацій з управлінням якістю; 65.018