Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» для студентів 5 курсу галузі знань 0501 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 8.03050901 – «Облік і аудит», денної форми навчання
Keywords: Облік за міжнародними стандартами; звітність за міжнародними стандартами; фінансова звітність; звітність підприємств; аccounting according to international standards; reporting under the international standards; financial reporting; business reporting