Неврологічні основи логопедії - Качинська, Тетяна Валеріївна (My University, 2023)
Робочий зошит для практичних робіт розроблений згідно з силабусом до ОК “Неврологічні основи порушень інтелектуальної та мовленнєвої діяльності: Клініка інтелектуальних порушень. Неврологічні основи логопедії” відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить методичні вказівки для виконання практичних робіт, перелік запитань для контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів навчального курсу, питання для підготовки до екзамену та список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам 2 курсу, спеціальності «Спеціальна освіта», ОПП «Корекційна психопедагогіка та логопедія».
Keywords: логопедія; головний мозок; неврова система; афазія; коркові поля; дизартрія; дислалія; дизграфія; 519.1:612:613(076)