Практичний курс української мови - Межов, Олександр Григорович (My University, 2024)
Навчально-методичне видання містить мету, завдання освітнього компонента, його структуру, прогнозовані результати навчання, питання для обговорення на практичних заняттях, методичні вказівки для самостійного вивчення тем дисципліни, політику та критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, термінологічний словник, питання для підсумкового контролю, рекомендовану основну й додаткову літературу та інтернет-ресурси. Видання слугуватиме в організації практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи бакалаврів освітньої програми «Мова та література (польська). Переклад» спеціальності 035 Філологія.
Keywords: українська мова; орфографія; орфоепія; пунктуація; морфологія; формотворення; словотворення; слововживання; синтаксис; словозміна; 811.161.2(072)