Штучні мови та інтерлінгвістика : програма вибіркової навчальної дисципліни - Данилюк, Ніна Олексіївна; Danylyuk, Nina O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Штучні мов та інтерлінгвістика» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін студентів наукового ступеня «магістр».Вона забезпечує формування в магістрів науково-дослідницької професійно-орієнтованої компетентності та передбачає оволодіння знаннями про мови в парадигмі: міжнародні / міжнаціональні / етнічні, природні / штучні, нерегульовані / регульовані / плановані, неспеціалізовані / спеціалізовані, про результати лінгвопроектування в історичному аспекті.
Програма вибіркової навчальної дисципліни „Штучні мови та інтерлінгвістика” для студентів наукового ступеня„магістр”, галузі знань: 01 Освіта, спеціальності: 014 Середня освіта, за освітньою програмою:Мова та література (французька); (Мова та література (німецька); (Мова та література (англійська)