Наукові праці викладачів, співробітників та аспірантів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за 2013 р. : матеріали, які не увійшли до основного випуску - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
Бібліографічний покажчик містить доповнений перелік праць викладачів, наукових співробітників та аспірантів університету, що вийшли друком у 2013 році.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1