Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію - Протанський, Владислав Богданович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію з виїздом з м. Луцьк. Метою дослідження є створення інноваційного туристичного продукту, який поєднує в собі гастрономічний, культурно-пізнавальний та купально-пляжний відпочинок. Створення автобусного туру в Болгарію зумовлене популярністю цього напрямку серед українських туристів через відсутність міжнародного авіасполучення з України, а відповідно транспортну близькість Болгарії, широкий варіативність цінової доступності тощо.
Keywords: автобусний тур; гастрономічний тур; комбінований тур; етнічна кухня Болгарії