Окциденталізація української культури доби бароко - Кавецька, Мирослава; Kavetska, Myroslava (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Стаття є спробою відзначити основні точки, через які проникала в Україну європейська культура доби бароко. The article is the attempt of showing the main ways of penetration of European baroque culture in Ukraine.
Oktsidentalisation of Ukrainian Culture Days of Baroque
Keywords: бароко; baroque; культура; culture; тотожність; similarity; текст; text