Єдина система швидкого реагування (URSS): порівняльний аналіз з Уніфікованою політикою вирішення спорів про доменні імена (UDRP) Інтернет корпорації з присвоєння імен та номерів ICANN. - Чорноус, О.; Chornous, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У цій статті проаналізовано характер та особливості Єдиної системи швидкого реагування (англ. Uniform Rapid Suspension System — URSS) Інтернет корпорації з присвоєння імен та номерів (англ. Internet Corporation for Assigned Names and Numbers – ICANN) в якості механізму захисту прав (англ. Rights protection mechanism - RPM) та альтернативи Уніфікованій політиці вирішення спорів про доменні імена (англ. Uniform Dispute Resolution Policy - UDRP) ICANN та судового розгляду справ щодо товарних знаків. Ефективність URSS оцінюється шляхом визначення його переваг та недоліків. Теоретичне уявлення про URS політику поєднується з практичними прикладами і порівнянням з UDRP. This article aims to analyse the nature and features of the ICANN’s Uniform Rapid Suspension System (URSS), as the Rights protection mechanism (RPM) and an alternative to the ICANN’s Uniform Dispute Resolution Policy (UDRP) and court proceeding in trademark infringements. Effectiveness of URSS is evaluated through identification its advantages and disadvantages. Theoretical insight on URS Policy is combined with practical examples and compared with UDRP. URSS could be identified as a fair and efficient system which is preferable to the cost for rights owners to go to court
The Uniform Rapid Suspension System (URSS):Comparative Analysis with ICANN’s Uniform Dispute Resolution Policy (UDRP)
Keywords: Єдина система швидкого реагування; Інтернет корпорація з присвоєння імен та номерів; Уніфікована політика вирішення спорів про доменні імена; Uniform Rapid Suspension System; Uniform Dispute Resolution Policy; Uniform Dispute Resolution Policy