Суспільний простір міста як об’єкт соціологічного вивчення та емпіричний референт соціальних змін - Жулькевська, Олена Володимирівна; Жулькевська, Елена Владимировна; Zhulkevska, Olena V.; Грищенко, Марія Володимирівна; Грищенко, Мария Владимировна; Hryshchenko, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті виокремлено перелік емпіричних референтів соціальних змін у суспільному просторі сучасного міста відповідно до чотирьох вимірів соціальних змін, а саме: структурного, процесуального, функціонального та мотиваційного. List of empirical referents of social changes in the public space of contemporary town is given in compliance with four dimensions of social changes, notably structural, procedural, functional and motivational in this article.
Public Space of City as an Object of Sociological Investigation and Empirical Referent of Social Changes
Keywords: суспільний простір; соціальні зміни; мпіричні референти соціальних змін у суспільному просторі міста; public space; social changes; empirical referents of social changes in the public space of city