Правові основи громадянського суспільства - Билиця, Ігор Олегович; Булавіна, Світлана Євгенівна; Гламазда, Петро Володимирович; Заєць, Любов Олексіївна; Колодяжна, Вікторія Володимирівна; Кравчук, Микола Артемович; Крисюк, Юрій Петрович; Щирба, Мар'яна Юріївна; Юхимюк, Ольга Михайлівна (My University, 2023)
Робочий зошит “Правові основи громадянського суспільства” для самостійної роботи здобувачів освіти неюридичних спеціальностей містить завдання для оптимізації самостійної, індивідуальної роботи та правового ЕСЕ (ІНДЗ), тести для підсумкової контрольної роботи на платформі moodle відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання та Силабусу. Для зобувачв освіти неюридичних спеціальностей денної і заочної форми навчання.
Keywords: 34(072)