Сучасні уявлення про сутність і структуру діяльності тренера - Данилко, М.; Толкач, В.; Danylko, M.; Tkach, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлюються сучасні уявлення про сутність і структуру діяльності тренера та особливостей спорту, таких як наявність змагальної діяльності та специфічної підготовки до неї. In the article are investigated the modern ideas about the concept “coach”, structure of his activity and sports features such as the competitive activity and its specific training.
Modern Ideas About the Concept “Coach” and Structure of his Activity
Keywords: діяльність тренера; спорт; спортивна підготовка; coach’s activities; sports; sports training