Перспективи відновлення української бізнес-сфери після війни. - Матковський, Богдан (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Повоєнне відновлення країн має багато прикладів після Другої світової війни. Умови сучасного глобального розвитку та економічного стану обмежують наявність прикладів відновлення в Європі. Є необхідність у здійсненні міжнародного досвіду підтримки та розвитку підприємництва з урахуванням глобальних змін. Ресурсний потенціал є важливим фактором для адаптивних можливостей регіонального розвитку та підприємницької діяльності. Швидкість відновлення інфраструктури території визначає процес повернення населення та налагодження нормального життя.
Prospects for the recovery of the Ukrainian business sphere after the war.
Keywords: Повоєнне відновлення; розвиток підприємництва; перешкоди; підприємництво в Україні; 33.338.338.1