Соціально-економічне проектування: методичні вказівки до практичних занять - Бортнік, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт студентів економічних спеціальностей з метою підготовки до іспиту, формування та перевірки системи знань з соціально-економічного проектування. Методичні вказівки містять плани підготовки до семінарських занять, перелік питань для перевірки знань з кожної теми, комплекс дискусійних питань та творчих завдань, а також комплекс практичних письмових робіт аналітичного, дослідницького та прикладного змісту, призначених для розвитку творчої активності студентів, стимулювання їх науково-дослідної та самостійної роботи над темами курсу. Основна увага приділяється практичній підготовці до занять, здачі іспиту та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу здійснення соціально-економічного проектування.
Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки.
Keywords: Концептуальна модель соціально-економічного проекту; Менеджмент соціально-економічного проектування; Технологія розробки соціально-економічного проекту; 352:331.103.244