Вплив маркетингових комунікацій на ефективність збутової діяльності малого підприємства - Маяк, Олег (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Успішна діяльність економічних суб’єктів в умовах глобалізації ринків вимагає не тільки глибокого розуміння суті сучасних міжнародних економічних відносин, тенденцій і динаміки процесів зовнішніх ринків, а й закономірності розвитку системи управління підприємницькою діяльністю створення дієвих механізмів маркетингового впливу на ринкову ситуацію. На сучасному етапі української економіки суб’єкти підприємництва ще не набули достатнього досвіду для адекватної управлінської протидії великим компаніям в конкурентно напруженому середовищі Українського та зарубіжного ринку. Тому розробка та вдосконалення інструментів маркетингу, зокрема у сфері маркетингових комунікацій є важливою умовою ефективної підприємницької діяльності суб’єктів господарювання в ринковому середовищі.
Keywords: маркетингові комунікації; збутова діяльність; мале підприємство; 658.8.0