Виробнича переддипломна практика із написанням випускної кваліфікаційної роботи - Рибак, Юлія Леонідівна; Шепелюк, Марія Олександрівна; Андреєва, Валентина Вікторівна; Босак, Юлія Вікторівна (My University, 2025)
Методичні рекомендації створено для опису змісту практичної підготовки магістрів та організації проведення виробничої практики на базі підприємств, організацій та установ лісової галузі; встановлення обов’язків обох сторін, визначення послідовності виконання та порядок контролю проходження студентами усіх етапів виробничої практики. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 205 Лісове господарство, освітньо-професійної програми Лісове господарство Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: виробнича практика; 378.147.091.33-027.22:630:001.89(072)