Виробнича практика із написанням кваліфікаційної роботи - Надольська, Валентина Василівна; Гаврилюк, Світлана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розробка містить методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство освітньо-професійної програми «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм» з освітнього компонента «Виробнича практика із написанням кваліфікаційної роботи». Увагу акцентовано на змісті, завданнях, етапах, звітності виробничої практики, проходження якої сприятиме підготовці фахівців з музеєзнавства, пам’яткознавства, культурного туризму. Рекомендовано здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство.
Keywords: методична розробка; кваліфікаційна робота; виробнича практика; здобувачі освіти; 069:001.8(072)