Прізвища-імена в антропоніміконі м. Луцька - Скорук, Ірина Денисівна; Skoruk, I. D. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано прізвища мешканців м.Луцька, які репрезентують власні особові імена українців та їх структурні варіанти. The article deals with the analysis of surname system of Lutsk.They represent the set of Ukrainian names and their structural variants.
Surnames-names in antroponimicon of Lutsk
Keywords: антропонім; прізвище; прізвищева система; церковно- християнське ім’я; давньослов’янське ім’я; anthroponym; surname; surname system; Christian name; Old Slavic name