Зоологія хордових - Сухомлін, Катерина Борисівна; Теплюк, Вадим Сергійович; Sukhomlin, Kateryna B.; Tepliuk, Vadym S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 18 лабораторних робіт із курсу «Зоологія хордових», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія», та галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія)». У роботах висвітлюються особливості зовнішньої і внутрішньої будови, розвитку і систематики хордових тварин. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, інформаційний матеріал, хід виконання роботи.
Keywords: зоологія; хордові; zoology; chordate