Соціолінгвістика (на базі французької мови) - Мамосюк, Олена Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методична розробка має на меті ознайомити здобувачів вищої освіти із сутністю соціолінгвістики. Курс лекцій вибіркового освітнього компонента «Соціолінгвістика (на базі французької мови)» складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою «Мова і література (французька). Переклад».
Методичні рекомендації призначені для студентів 3 курсу факультету іноземної філології, які вивчають французьку мову як першу іноземну мову.
Keywords: 811.133.1'27(072)