Інноваційні технології в туризмі : методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності J3 Туризм і рекреація освітньо-професійної програми Туризм - Лисюк, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації призначені для ефективної організації навчального процесу, містять теоретичну частину, яка включає питання для обговорення, спрямовані на формування глибокого розуміння ключових аспектів інноваційних підходів у туризмі. Практична частина передбачає виконання завдань, що дозволяють застосувати набуті знання у реальних або змодельованих умовах. Оцінювання практичної роботи спрямоване на визначення рівня засвоєння матеріалу та формування відповідних компетенцій у здобувачів.
Keywords: туризм; інноваційні технології; інноваційні технології в туризмі; 338.48:330.341(072+076)