Національний банк і грошово-кредитна політика : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Рудик, Наталія Іванівна; Rudyk, N. I. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Основою вивчення предмету “Національний банк і грошово-кредитна політика” являються функціональні економічні науки (розміщення продуктивних сил, прогнозування та державне регулювання економіки, облік і аудит, статистику, фінанси, міжнародна економіка, та ін.); галузеві економічні науки (економіка національного господарства, транспорту, будівництва, сільського господарства тощо). Він пов’язаний з політекономією; міжнародними економічними відносинами та валютно-фінансовими відносинами; фінансами підприємства; економічним аналізом; основами планування і макроекономічного прогнозування та іншими дисциплінами. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістовних модулів: Модуль І – . Основи діяльності центральних банків Модуль ІІ – Регулювання центральним банком діяльності банківської системи
Робоча програма навчальної дисципліни «Національний банк і грошово-кредитна політика» для студентів спеціальності 8.03050801 «Фінанси і кредит».
Keywords: національний банк; грошово-кредитна політика; політика банку