Стратегічні комунікації та інформаційна гігієна: національна безпека в умовах глобальних викликів - Шуляк, Антоніна Миколаївна; Шуляк, Назарій Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Монографія має на меті сформувати цілісне уявлення щодо інформаційного простору, національної інформаційної безпек, проблем інформаційної гігієни. Вона розрахована на широке коло фахівців з міжнародної інформації, спеціалістів, що працюють у структурних підрозділах органів державної влади, в інформаційно-аналітичних відділах місцевих органів державної влади й управління, у відділах зв’язків із громадськістю державних і приватних структур та ін.
Keywords: інформаційна гігієна; інформаційна (медіа) грамотність; інформаційна безпека; стратегічні комунікації; тенденції; інструменти; деструктивні впливи; COVID-19; Україна; ЄС; російсько-українська війна; цифровий розрив; маніпуляції; 351.746:007]:316.77