Місцеві фінанси - Проць, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У навчальному виданні викладені теоретичні , методичні та практичні основи та матеріали для вивчення курсу, а саме: плани лекцій, перелік основних термінів і понять, питання для самоконтролю, рекомендовану літературу для вивчення курсу. Видання рекомендовано здобувачам освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: фінанси; місцеві фінанси; страхування та фондовий ринок; місцеві бюджети; податки; міжбюджетні відносини; ПЦМ; 330.534; банківська справа