Академічна доброчесність і розвиток навичок якісного академічного письма - Калиновська, Ірина Миколаївна (My University, 2021)
Розглянуто важливість дотримання принципів академічної доброчесності в освітньому середовищі. З’ясовано необхідність розвитку навичок якісного академічного письма для формування академічної культури студентів закладів вищої освіти.
Keywords: академічна доброчесність; академічне письмо; академічна культура; заклад вищої освіти; освітнє середовище; 378.014:172+378.014:[001:801.73]