Аналіз факторів спеціалізації та моделювання перспектив смарт-розвитку регіонів України - Кльоба, Руслан (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Україна, подібно багатьом іншим країнам, стоїть перед завданням створення стійкого та ефективного економічного розвитку своїх регіонів. Одним із ключових інструментів досягнення цієї мети є розумна спеціалізація та впровадження смарт-стратегій розвитку. У цій статті ми проведемо аналіз факторів спеціалізації та розглянемо моделі перспектив смарт-розвитку регіонів України.
Keywords: смарт-розвиток; фактори спеціалізації; регіональний розвиток; розумна спеціалізація; 332.1:330.31:005.591(477)