Концептуальний простір поняття імідж у психологічній літературі - Білик, Т. М.; Bilyk, T. N. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті викладено результати теоретичного аналізу поняття імідж. Уза-гальнено провідні концептуальні підходи у визначенні цього поняття та його основних компонентів. The results of theoretical analysis of concept image are highlighted in the article. Theoretical conclusion of main conceptual lines of image definition and structure is proposed.
Conceptual Space of Image in the Psychological Literature
Keywords: імідж; image; образ; an image; репутация; reputation; авторитет; authority; стереотип; a stere